Η Εταιρεία

Πληροφοριες

H Choco Coffee, μια νέα, δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα, δημιουργεί πρόταση αξίας για τον καταναλωτή του σήμερα, που απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους φιλόξενους χώρους των καταστημάτων της. 

Κεντρική φιλοσοφία της Choco Coffee η δημιουργία στιγμών και η ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών, με κάθε στάση στα καταστήματα του δικτύου της να είναι γεμάτη γεύση, ποιότητα και απόλαυση, ενώ η άψογη εξυπηρέτηση, συνοδεύεται πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο από το φιλικό προσωπικό.

Με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, η Choco Coffee διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα franchise της ελληνικής αγοράς

Σήμερα το δίκτυο διαθέτει 9 καταστήματα στην Κρήτη και αναμένεται το Choco Coffee να ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Το Choco Coffee προσφέρει ωραίες στιγμές στον ελεύθερο χρόνο, χαλάρωση αλλά και αμεσότητα στον πολύασχολο και βιαστικό περαστικό. Συνδυασμός που οδηγεί στην επιτυχία με αξιοσημείωτη δυναμική ανάπτυξης, ακόμα και σε ιδιαίτερες συνθήκες. Έτσι, ακόμα και εν μέσω πανδημίας συνεχίζει να αναπτύσσεται ανοίγοντας και το πρώτο κατάστημα franchise στο Ηράκλειο.

Ιστορικό

Ξεκινώντας από το μηδέν, αυτοδημιούργητος, με πολλή θέληση και πείσμα, ο Βασίλειος Σαλούστρος δημιούργησε ένα concept που παρουσίασε δυναμική ανάπτυξη και γρήγορα αναδείχθηκε σε ηγέτη στις τοπικές αγορές του Ηρακλείου και στη συνέχεια του Ρεθύμνου, με συνολικά 9 καταστήματα. Ο κ. Σαλούστρος ανακάλυψε το κενό που υπήρχε στην αγορά για καταστήματα κοντά στο ΤΕΙ, σε ζώνες που να συνδυάζουν φοιτητικά κοινά, καθημερινή κίνηση με εργαζόμενους, ανθρώπους που κινούνται, ενώ ταυτόχρονα ζητούν ταχύτητα εξυπηρέτησης αλλά και πληρότητα επιλογών. Έτσι, το 2017, δημιουργείται το πρώτο Choco Coffee. Στα τέλη του 2020 προστέθηκε στην εταιρία και ο πρώτος ξάδερφος του Βασίλη, Γιώργος Σαλούστρος ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος σύμβουλος επιχειρήσεων με μια πολύ σημαντική πορεία στο εξωτερικό έχοντας κοινό όραμα και στόχο το Choco Coffee να ταξιδέψει σε όλα τα μέρη της Ευρώπης.

Λόγω του αυξημένου όγκου εργασίας ήδη από το πρώτο τρίμηνο λειτουργίας, η ομάδα της αποφάσισε να αναζητήσει και δεύτερο χώρο. Mετά από έναν χρόνο, προχωρά στη δημιουργία και δεύτερου καταστήματος. Το 2019, δημιουργούνται ακόμα δύο Choco Coffee και την περίοδο Ιούνιο 2020 - Μάρτιο 2021, ακόμα 4 καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους, με μεγάλη επιτυχία. «Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε εν μέσω πανδημίας κι αυτό οφείλεται στην αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος. Είμαστε κοινωνικοί, ευαισθητοποιημένοι, στηρίζουμε όσους μας έχουν ανάγκη κι αυτό αναγνωρίζεται από τους πελάτες, τους φίλους μας που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα», αναφέρει ο κ. Σαλούστρος.

Choco+Coffee

To Choco Coffee στηρίζεται σε 2 ισχυρούς πυλώνες που του προσδίδουν έντονη διαφοροποίηση: τη σοκολάτα και τον καφέ. Στοιχεία που ερμηνεύονται από τον καταναλωτή ως ελεύθερος χρόνος – χαλάρωση με φίλους και ως κίνηση – δρόμος – δράση αντίστοιχα. Στα καταστήματα προσφέρονται οικείες γευστικές προτάσεις, σε χώρους που στοχεύουν σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πελάτη.

Στο Choco Coffee, ο επισκέπτης βρίσκει απολαυστικό και ποιοτικό καφέ, γεμάτο γεύση και ιδιαίτερα αρώματα. Χαρμάνι αποκλειστικά φτιαγμένο ώστε να αποδίδει σωστά, ξανά και ξανά. Σε επίπεδο προιοντικού μείγματος, το Choco Coffee διαθέτει επιλογές και προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί ως το βράδυ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σε αλμυρές και γλυκείες απολαύσεις. Επιλογές φρεσκότατες και λαχταριστές.

Επιτυχία με τη…«βούλα»

Στα φετινά Coffee Business Awards τo Choco Coffee απέσπασε τρία χρυσά βραβεία στις κατηγορίες “Top New Chain”, “Top Coffee Chain Client Service” και “Top Local Coffee Chain”, ένα silver award στην κατηγορία “Top Coffee Chain Franchise” κι ένα Bronze στην κατηγορία “Top Coffee Chain”. Διακρίσεις που αποδεικνύουν την επιτυχία του concept, δημιουργούν καλή φήμη και αυξάνουν την αναγνωρισιμότητά του.