Franchise

CHOCO COFFEE

H Choco Coffee, μια νέα, δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα, δημιουργεί πρόταση αξίας για τον καταναλωτή του σήμερα, που απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους φιλόξενους χώρους των καταστημάτων της. 

Κεντρική φιλοσοφία της Choco Coffee η δημιουργία στιγμών και η ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών, με κάθε στάση στα καταστήματα του δικτύου της να είναι γεμάτη γεύση, ποιότητα και απόλαυση, ενώ η άψογη εξυπηρέτηση, συνοδεύεται πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο από το φιλικό προσωπικό.

Με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, η Choco Coffee διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα franchise της ελληνικής αγοράς!

Το Concept

To brand name Choco Coffee συνδέεται με ένα ισχυρό storytelling που πλαισιώνεται από τη φιγούρα του Κρητικού. Η φιγούρα αυτή συνδέει την ιστορία και την παράδοση της Κρήτης (μαντινάδες) με το σύγχρονο και μοντέρνο στοιχείο του καφέ, της παρέας και της διασκέδασης.

To Choco Coffee στηρίζεται σε 2 ισχυρούς πυλώνες που του προσδίδουν έντονη διαφοροποίηση: τη σοκολάτα και τον καφέ, 2 στοιχεία τα οποία ερμηνεύονται από τον καταναλωτή ως ελεύθερος χρόνος-χαλάρωση με φίλους και ως κίνηση-δρόμος-δράση, αντίστοιχα. Στα καταστήματα Choco Coffee προσφέρονται οικείες γευστικές προτάσεις, σε χώρους που στοχεύουν σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πελάτη!

O καφές του Choco Coffee, ιδιαίτερος, απολαυστικός, ποιοτικός, γεμάτος γεύση και ιδιαίτερα αρώματα, με χαρμάνι ειδικά φτιαγμένο, ώστε να δημιουργεί ισορροπημένους καφέδες ξανά και ξανά, είναι μόνο ένας λόγος για τον οποίο οι πελάτες των Choco Coffee επιλέγουν καθημερινά τα καταστήματα του δικτύου. Και η απόλαυση συνεχίζεται με αλμυρές και γλυκές επιλογές. Σφολιάτες, τορτίγιες, pancakes, churros, donuts, κρέπες, ακόμα και vegan προϊόντα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, όλα ποιοτικά και λαχταριστά, μας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εμπειρία που προσφέρει το Choco Coffee έχει αυξήσει την αναγνωριμότητα του brand και όλο και περισσότερος κόσμος επιθυμεί, το Choco Coffee να έρθει στην περιοχή του. Η αρχή έγινε στο Ηράκλειο, όπου άνοιξε το πρώτο καταστημα franchise της αλυσίδας. Το νέο Choco Coffee, της Λεωφόρου Παπαναστασίου 161, είναι προάγγελος μιας περαιτέρω ανάπτυξης στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Προφίλ Franchisee

Ο franchisee και η ομάδα του, ακολουθούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αρχικής κατάρτισης από τα έμπειρα μέλη της ομάδας του Choco Coffee. Αυτό, διασφαλίζει ότι ο συνεργάτης θα μάθει όλα όσα χρειάζεται για τη λειτουργία και τη σωστή ανάπτυξη του καταστήματός του. Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης συμπεριλαμβάνονται διαδικασίες και βέλτιστες πρακτικές για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησης. Εξάλλου, το Choco Coffee διαθέτει τη δική του training academy για την εκπαίδευση των εργαζομένων του, όπου τα μέλη της ομάδας ενθαρρύνονται να βελτιώσουν τον εαυτό τους, να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, καθώς και να είναι ανοιχτοί και δεκτικοί στη λήψη πρόσθετης υποστήριξης και αξιοποίησης πόρων που διατίθενται στο δίκτυο.

Πληροφορίες

Εταιρικά Καταστήματα:

[6] Κρήτη

Καταστήματα Franchise:

[5]

Σύνολο Καταστημάτων:

[11]

Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:

2017 / 2021

Προέλευση:

Ελλάδα

Eμπειρία franchisee:

Δεν κρίνεται απαραίτητη

Αυτοαπασχόληση franchisee:

Δεν κρίνεται απαραίτητη

Email

 info.chococoffee@gmail.com

Website:

www.chococoffee.gr

Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής:

Βασίλειος Σαλούστρος

Υπεύθυνος Ανάπτυξης:

CHOCO COFFEE

Πακέτο Franchise:

H εταιρεία προσφέρει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που περιλαμβάνει 4 υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων, ώστε ο franchisee να επιλέξει εκείνον που ταιριάζει στην περιοχή του. Η ομάδα της Choco Coffee του παραδίδει το κατάστημά του, έτοιμο σε λειτουργία!

Η Choco Coffee διασφαλίζει τα εξής για τον συνεργάτη της:

Private label προϊόντα, με πιστοποίηση ποιότητας επιλογών που φέρουν τη δική του σφραγίδα κι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των καταναλωτών.

Πιστούς πελάτες. Απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται και θεωρεί το Choco Coffee τον δικό του χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης.

Συνεχή εκπαίδευση. Παρέχει ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση για το δίκτυο των καταστημάτων Choco Coffee σε όλο το φάσμα των λειτουργειών, ενώ διαθέτει δική της Training Academy για τη διασφάλιση της άριστης εκπαίδευσης του προσωπικού.

Εργαλεία προώθησης. Θέτει τη στρατηγική και το branding του Choco Coffee, προσαρμόζοντας τα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των καταστημάτων του δικτύου, ενώ δημιουργεί συνεχώς νέες εμπειρίες για τους πελάτες της.

Συνεχή υποστήριξη. Η ομάδα του Choco Coffee, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του συνεργάτη, βοηθώντας τον να πάρει όλες  τις σωστές αποφάσεις που θα ισχυροποιήσουν την επιχείρησή του.


Πατήστε εδώ για να δείτε τα νέα του Franchise


WWW.CHOCOCOFFEE.GR/FRANCHISE